ВАЖНО: Поради обновяване на системата е необходимо, всички потребители да нулират своите пароли за достъп. Можете да направите това тук.

Доставяме за Вас от 2014 година!
Меню

Добре дошли в zaKRASOTATA - вашето място за безупречна красота и стил!

Новини

Добре дошли в zaKRASOTATA - вашето място за безупречна красота и стил!

📣 Добре дошли в zaKRASOTATA - вашето място за безупречна красота и стил! 

Вероятно сте забелязали, че месец Август беше маркиран с множество промени ... Какво се промени всъщност ❓

📍 Новата версия на сайта на zaKRASOTATA.com се отличава с подобрена функционалност и по-интуитивен дизайн. Основните промени включват по-лесна навигация и по-добра структура на категориите продукти, като потребителите могат бързо да намерят необходимите козметични продукти за лице, коса и тяло. Сайтът предлага и специални секции за мъже, включващи шампоани и балсами за брада, както и комплекти за грижа.

💝 Също така, новата версия включва подробна информация за всеки продукт, включително състав и инструкции за употреба, което улеснява потребителите в избора им. Обновеният дизайн и подобрените функции на сайта го правят по-удобен и привлекателен за клиентите. 💝

💕 Новата мобилна версия на сайта zaKRASOTATA.com предлага подобрено потребителско изживяване с по-интуитивен дизайн и по-лесна навигация. Сайтът е добре оптимизиран за мобилни устройства, като всички основни функции и категории са достъпни и лесни за използване от малки екрани​​. 🔝

‼️ Специфично, мобилната версия включва:
✅  Удобен достъп до продуктови категории като продукти за коса, лице и тяло.
✅  Опция за бързо и лесно пазаруване, като потребителите могат да добавят продукти в количката и да завършат поръчките си без затруднения.
✅  Ясни и лесно разбираеми менюта и навигационни елементи, които улесняват намирането на желаните продукти и информация​.

‼️ Мобилната версия също така поддържа всички важни функции на десктоп версията, включително филтриране и сортиране на продукти, както и достъп до личния профил и поръчки. Като цяло, мобилната версия на сайта е проектирана така, че да отговаря на нуждите на мобилните потребители, осигурявайки гладко и ефективно пазаруване.

🛒 И не на последно място по важност, системата на zakrasotata.com е изцяло обвързана със системите на Спиди и Еконт (възможни опции за доставка), което улеснява избора от страна на клиента, а и минимизира възможностите на допускане за грешки и неточности. ✅

💝 Очакваме Ви!
адреса е без промяна - zaKRASOTATA.com 🔝
БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СТЕ НАШИ КЛИЕНТИ!

Гаранция

100% проверени продукти с доказан произход и качество!

7 дни в седмицата

Нашите служители са на Ваше разположение, всеки ден от 08:00 до 20:00 часа

Бърза доставка

до офис, автомат или адрес, с куриери на Speedy или ЕКОНТ

Преглед

Всички продукти се изпращат с опция преглед и застраховка на пратката

Количка за пазаруване